Ένωση 45 Κατασκευαστών Επίπλων

epipla

Η επίπλωση του σπιτιού είναι συνδυασμός αισθητικής, λειτουργικότητας και προσωπικού γούστου.Η ένωση 45 Κατασκευαστών Επίπλου προσφέρει από το 1983 έπιπλα μοναδικής ποιότητας και αισθητικής για το σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο.Περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας εγγυούνται μοναδικές προτάσεις σε,  τραπεζαρίες, συνθέσεις  σαλόνια,     καναπέδες, και   κρεβατοκάμαρες . Είτε ξεκινάτε την νέα σας οικογένεια, είτε προχωράτε στην ανανέωση του σπιτιού σας θα μας βρείτε έτοιμους να ανταποκριθούμε στις ανάγκες, τις προτιμήσεις και την καθημερινότητα σας με μοναδικές προτάσεις σε έπιπλα και έξυπνες λύσεις διαμόρφωσης και διακόσμησης του χώρου σας. Ένωση 45 κατασκευαστών επίπλου, από τεχνίτες με μεράκι για ανθρώπους με γούστο.

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ

bannerbed

κρεβατοκάμαρες για απολαυστική ξεκούραση, ξέγνοιαστο ύπνο, ατέλειωτο παιχνίδι με τα παιδιά. Ιδιαίτεροι χώροι για βραδινή ανάπαυση, κυριακάτικη χαλάρωση, μεσημεριανή ανάπαυλα και διάλειμμα από τους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Ο ιδανικός χώρος για να ξεκινήσετε την κοινή σας ζωή, να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε, να φιλοξενήσετε τα όνειρά σας.Όμορφες και πρακτικές λύσεις, λειτουργικοί αποθηκευτικοί χώροι, χρησιμότητα, αισθητική, ποιότητα και ευέλικτη τιμή. Κρεβατοκάμαρες για κάθε πλευρά της ζωής σας χωρίς συμβιβασμούς στην αισθητική και στην ποιότητα.Δημιουργίες μοντέρνες και μινιμαλιστικές, κλασσικές αλλά και καινοτόμες, σε διαφορετικά σχέδια, χρωματισμούς και υλικά κατασκευής, πρακτικές λύσεις που θα απαντήσουν στην καθημερινότητα σας χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην αισθητική.

Έπιπλα    για κάθε πλευρά της ζωής σας, από τεχνίτες με σύγχρονη ματιά και βλέμμα στην παράδοση.μοντέρνες   κρεβατοκάμαρες   και κλασσικές, μια σύγχρονη ματιά, μια στιγμή στο σήμερα που όμως έχει το βλέμμα στην παράδοση, στην τεχνική, στη μνήμη και το μεράκι μιας άλλης εποχής. Ενσαρκώνοντας τις γραμμές της σύγχρονης εποχής, γνωρίζοντας το ξύλο και τα έπιπλο, χειροποίητα έπιπλα από τεχνίτες με παράδοση χρόνων, δεμένες με αρμονία και σεβασμό στο σήμερα, το χτες και το αύριο.Μοναδικά κομμάτια, από γενιά σε γενιά, πάνω στον πάγκο, στα ροκανίδια, από πατέρα σε γιο. Μια κληρονομιά στο σχέδιο, στη λεπτομέρεια, στο φινίρισμα, στις καθαρές γραμμές, στα περίτεχνα διακοσμητικά θέματα και στο μεταλλικό τελείωμα.

Έπιπλα κλασσικά και ένα μικρό κομμάτι ιστορίας.Σύγχρονα σχέδια, χρήση διαφορετικών υλικών και ποιότητα σε κάθε στάδιο της παραγωγής, έπιπλα φτιαγμένα από τεχνίτες, χειροποίητα με προσοχή στην λεπτομέρεια.κρεβατοκάμαρες στα μέτρα σαςκρεβατοκάμαρες στα μέτρα σας, ‘Όπως όλα τα έπιπλα της Ένωσης 45 Κατασκευαστών επίπλου έτσι και η κάθε κρεβατοκάμαρα μπορεί να διαμορφωθεί στα μέτρα σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε διαφορετικά σχέδια, προτείνετε ακόμα και τα δικά σας, διαλέξτε χρώματα, επενδύσεις, βαφές και ξύλα διαφορετικών ποικιλιών. Μιλήστε με τους κατασκευαστές και προσαρμόστε τα   έπιπλα   στις ιδιαιτερότητες του χώρου σας, στις προσωπικές σας επιλογές, στην καθημερινότητα και την αισθητική σας.Αν το επιθυμείτε πραγματοποιούμε επιτόπια μελέτη του χώρου σας και σας προτείνουμε λύσεις στη διαμόρφωση των επίπλων και των εσωτερικών χώρων, χωρίς καμία απολύτως      χρέωση. Συμβουλές διακόσμησης, συντονισμός χρωμάτων και έξυπνες λύσεις που θα απαντήσουν στην καθημερινότητα σας δημιουργώντας ένα λειτουργικό και αισθητικά όμορφο χώρο.

ΚΑΝΑΠΕΣ

καναπέδες από την Γαλλική λέξη canapé, την πιο πιθανή ρίζα της σημερινής λέξης, συνυφασμένοι με το σαλόνι, τους βρίσκουμε πλέον σήμερα σε διαφορετικά δωμάτια στο   σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο.

Γωνιακοί, διθέσιοι, τριθέσιοι, μοντέρνοι, κλασσικοί και σύγχρονοι, για ξεκούραση, διάβασμα και παιχνίδι, έπιπλα με χαρακτήρα, σκοπό και ρόλο κοινωνικό, έπιπλα γεμάτα αναμνήσεις,  έπιπλα  έτοιμα να υποδεχθούν την καινούργια σας συγκατοίκηση, το επαγγελματικό ραντεβού, το τελείωμα μιας μέρας ή τη χαραυγή μιας καινούργιας που σας βρήκε ανέμελα ξαπλωμένους αγκαλιά με τα μαξιλάρια.

Έπιπλα λειτουργικά, πρακτικά με σχεδιασμό που ισορροπεί εύστοχα ανάμεσα στην αισθητική αλλά και την καθημερινότητα σας.μοντέρνοι καναπέδεςΜοντέρνοι καναπέδες, σύγχρονα σχέδια με γνώμονα τη λειτουργικότητα αλλά και την αισθητική, έξυπνες λύσεις που θα απαντήσουν στην καθημερινότητά σας, ξεχωριστές προτάσεις όλο το χρόνο με καινούργια σχέδια και μοναδική ποιότητα κατασκευής.

Μοντέρνοι καναπέδες που θα απαντήσουν ευχάριστα στην αισθητική και το προσωπικό σας γούστο, με δέρμα ή ύφασμα και διαφορετικές επιλογές υφασμάτων, δέρματος η και δερματίνης σε διαφορετικά χρώματα και ραφές. Μασίφ ξύλα στη διαμόρφωση του σκελετού, ποιοτικά λάστιχα στις αρμόσεις και προσοχή στην λεπτομέρεια και ποιότητα των υλικών κατασκευής.Ποιοτικές προτάσεις και μοναδικές τιμές χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα κατασκευής, έπιπλα με εγγύηση για το σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο.

Γωνιακοί καναπέδεςΓωνιακοί καναπέδες, διθέσιοι, τριθέσιοι, μοντέρνοι και κλασσικοί, διαμορφώνουμε τους καναπέδες στα μέτρα σας, προσαρμόζουμε τα έπιπλα στις ιδιαιτερότητες του χώρου σας, δημιουργίες που ακολουθούν την καθημερινότητα, για το σπίτι, το φοιτητικό δωμάτιο, το εξοχικό αλλά και τον επαγγελματικό χώρο.καναπέδες με διαφορετικές επιλογές σε υφάσματα, μαξιλάρια, χρωματισμούς και διαστάσεις, πρακτικές και λειτουργικές λύσεις με μοναδική ποιότητα και εγγύηση. Aνθεκτικά εσωτερικά υλικα, λάστιχα με προσαρμόσιμη σκληρότητα, ιμάντες με πυκνές στρώσεις, αλέκιαστα και αδιάβροχα υφάσματα, μαξιλάρια πλάτης από comforel και latex με ενισχυμένες ραφές και φερμουάρ για να πλένονται εύκολα.Μιλήστε απευθείας με τους κατασκευαστές και σχεδιαστές των επίπλων και δείτε από κοντά με ποιο τρόπο μπορείτε να εκμεταλλευτείτε καλύτερα το χώρο σας χωρίς να θυσιάσετε τίποτα από την καθημερινή λειτουργικότητα που πρέπει να έχουν όλα τα έπιπλα. Προτείνετέ μας ακόμα και το δικό σας σχέδιο, θα χαρούμε να δούμε μαζί από κοντά πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε αυτό το μοναδικό καναπέ για εσάς.κλασσικοί καναπέδεςΚλασσικοί καναπέδες, χειροποίητα έπιπλα, τεχνική και λειτουργικότητα, έπιπλα με ιστορία από τεχνίτες που δουλεύουν το ξύλο, επιπλοποιούς με μεράκι, σύγχρονη μάτια και μια παράδοση χρόνων. Προσοχή στη λεπτομέρεια, άρτια τεχνική, μοναδική αισθητική και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής.

Ο σχεδιασμός και η ποιότητα κατασκευής είναι καθοριστικοί παράγοντες στη διαμόρφωση όλων των επίπλων της Ένωσης 45 Κατασκευαστών Επίπλου, η εγγύηση είναι αποτέλεσμα της προσήλωσής μας σε αυτές τις αρχές.Μοναδικοί καναπέδες που θα σας κρατούν συντροφιά για πολλά χρόνια, σχεδιασμένοι στα μέτρα σας, με προσοχή στο σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα και τη λεπτομέρεια, έπιπλα με εγγύηση που καλύπτει περισσότερα από 30 χρόνια στην αγορά του επίπλου, έπιπλα για εσάς με μια υπόσχεση: να είμαστε πάντα δίπλα σας.καναπέδες σαλονιούΌπως και όλα τα  έπιπλα  της Ένωσης 45 κατασκευαστών Επίπλου, έτσι και οι καναπέδες διαμορφώνονται με γνώμονα το σχεδιασμό και την ποιότητα.Εδώ κάθε μικρή λεπτομέρεια παίζει σημαντικό ρόλο, από τις πρώτες ύλες κατασκευής μέχρι τις τελικές ραφές στα υφάσματα, καναπέδες φτιαγμένοι στο χέρι, υφάσματα ραμμένα στην μηχανή, ποιοτικά μασίφ ξύλα και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά που θα αναδείξουν τη λειτουργικότητα, το σχεδιασμό και την ποιότητα που χαρακτηρίζει όλα τα έπιπλα της Ένωσης 45 Κατασκευαστών.καναπέδες που θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στην καθημερινότητά σας, μοντέρνα, κλασσικά και σύγχρονα σχέδια δημιουργημένα με γνώμονα την ποιότητα, την αισθητική και τη λειτουργικότητα, ποιότητα και σχεδιασμός συντονισμένα στον τρόπο ζωής που έχετε επιλέξει.

Τραπεζαρία - Σύνθεση

τραπεζαρίες, ο ιδιαίτερος χώρος που θα φιλοξενήσει το δείπνο της οικογένειας, τη συνάντηση της παρέας ή ένα φιλικό τραπέζι. Δημιουργούμε τραπεζαρίες έτοιμες να υποδεχτούν τις αγαπημένες σας δραστηριότητες, ένα φιλόξενο χώρο που θα καταφέρει εύκολα να απαντήσει σε πολλές διαφορετικές χρήσεις που δημιουργεί η δική σας καθημερινότητα.μοντέρνες και κλασσικές, λειτουργικές και πρακτικές, ένας συνδυασμός αισθητικής και λειτουργικότητας με έμφαση στην ποιότητα που χαρακτηρίζει όλα τα  έπιπλα  της Ένωσης 45 Κατασκευαστών Επίπλου.

Τραπεζαρίες προσαρμοσμένες στα μέτρα σας, στις ιδιαιτερότητες του χώρου και στις προσωπικές σας επιλογές και προτιμήσεις.μοντέρνες τραπεζαρίες | κλασσικέςΚλασσικές αλλά και μοντέρνες τραπεζαρίες: λειτουργικότητα, αισθητική και ποιότητα, σχεδιασμός και διαμόρφωση με γνώμονα την αισθητική αλλά και την πρακτικότητα, την ικανότητα να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερες ανάγκες και προτιμήσεις σας, τραπεζαρίες ικανές να φιλοξενήσουν την κάθε σας γευστική περιπέτεια.

Σχέδια που προκαλούν συνθήκες οικειότητας σε πλαίσια απόλυτης καινοτομίας και πρωτότυπης αισθητικής, μοναδικά κομμάτια που δίνουν νέα διάσταση με την παρουσία τους: από το πιο επίσημο γεύμα μέχρι το πιο ανέμελο πρωινό Κυριακής με τα παιδιά.τραπεζαρίες από μασίφ ξύλοτραπεζαρίες από μασίφ ξύλο για μια μοναδική αισθητική που αναδεικνύεται μέσα από τη χρήση μασίφ ξύλων σε διαφορετικούς χρωματισμούς και είδη ξυλείας.

Προσοχή στη λεπτομέρεια, σεβασμός και μια παράδοση χρόνων, μοναδική χειροποίητη τεχνική και ποιοτικά υλικά που χαρακτηρίζουν όλα τα έπιπλα της Ένωσης 45 Κατασκευαστών Επίπλου.Η ομορφιά του καθαρού ξύλου συνδυασμένη με λειτουργικά και πρακτικά στοιχεία, ένα κομμάτι της φύσης σφυρηλατημένο από τον άνθρωπο, φύση με ιστορία έτοιμη να φιλοξενήσει νέες αναμνήσεις στους ρόζους της.τραπεζαρίες σαλονιού

Ο κατάλληλος χώρος για να τιμήσετε τους καλεσμένους σας με ένα υπέροχο γεύμα. Υποδεχθείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα στο σαλόνι, το πλέον κοινωνικό δωμάτιο του σπιτιού σας, και χαρείτε την ένωση της παρέας, της οικογένειας ή του ζευγαριού με σταθερό σημείο αναφοράς τραπεζαρίες σαλονιού σε μοναδικά σχέδια και διαστάσεις.τραπεζαρίες σαλονιού για να καλύψουν κάθε απαίτηση: στρογγυλές, παραλληλόγραμμες, επεκτεινόμενες, όσο απαιτητική κι αν είναι η γιορτή που οργανώνετε.Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας: χρωματίστε τις απλές στιγμές με έναν πιο ξεχωριστό τόνο και, με ευχάριστες πινελιές, μετατρέψτε σε μικρή γιορτή ένα καθημερινό γεύμα ή δείπνο.τραπεζαρίες στα μέτρα σαςΚάθε τραπεζαρία της έκθεσης μπορεί να διαμορφωθεί στα μέτρα σας ακολουθώντας τις ιδιαιτερότητες του χώρου και τις προσωπικές σας προτιμήσεις.Επισκεφτείτε την έκθεση και μιλήστε από κοντά με τους κατασκευαστές για όλες τις δυνατότητες που μπορούν να προσφέρουν στη διαμόρφωση της τραπεζαρίας: αισθητικές, πρακτικές και λειτουργικές λύσεις που θα απαντήσουν στο δικό σας γούστο, την καθημερινότητα σας και τον τρόπο ζωής που έχετε επιλέξει.Τραπέζια ανοιγόμενα και επεκτεινόμενα, ικανά να υποδεχτούν και να καλωσορίσουν την παρέα σας, ακόμη κι αν πολλαπλασιαστεί με ευχάριστα αναπάντεχο τρόπο.   Τραπεζαρίες στα μέτρα σας από τεχνίτες με μεράκι για ανθρώπους με γούστο.